امروز: چهارشنبه 12 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

بررسی اثر هارمونیک ها و پدیده تشدید (رزونانس)

بررسی اثر هارمونیک ها و پدیده تشدید (رزونانس)دسته: فیزیک
بازدید: 62 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 62 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 22

هارمونیك پدیده‌ای ناخواسته و تحمیلی بر سیستم برق رسانی، ناشی از حضور بارهای غیرخطی در شبكه

قیمت فایل فقط 4,500 تومان

خرید

بررسی اثر هارمونیک ها و پدیده تشدید (رزونانس)

در سالهای نه چندان دور (1335) همه واحدهای مسكونی و تجاری در شهر تهران از برق استفاده نمی‌كردند، تامین روشنایی حتی در خیابان‌های اصلی با استفاده از شبكه هوایی با بكارگیری از انواع تیرهای سیمانی و چراغهای پهن تاب مجهز به لامپهای رشته‌ای 60 وات انجام می‌شد، تولید برق و مسئولیت توزیع آن در سطح شهر به صورت محله به محله توسط بخشهای خصوصی به عنوان نمونه: برق شوش- برق فروزان- برق شهرداری و ... صورت می‌گرفت. لوازم برقی منازل و واحدهای كسبی صرفا در جهت تامین روشنایی با بكارگیری از لامپهای 60 وات، حداكثر w100 رشته‌ای انجام می‌شد و تعداد محدودی از مشتركین از رادیولامپی استفاده می‌كردند و میزان مصرف متوسط برق ماهیانه منازل با احتساب هر كیلووات ساعت 3 تا 5/3 ریال، حداكثر k.w.h 50 بود.
بار راكتیو و كاربرد خازن در این رابطه قبل از ورود انواع لوازم برقی شامل: پنكه- یخچال- كولر ... ، .... ، ....
در جمع لوازم مصرفی مشتركین هرگز مطرح نبوده، امكان دارد قدرت راكتیو در آن زمان صرفاً به عنوان واحد درسی در دانشكده‌های مهندسی منظور شده باشد.
همزمان با بوجود آمدن تسهیلات جهت امكان استفاده همگانی از انرژی برق، با رشد سریع مشتركین و ورود انواع تجهیزات موتوری در جمع لوازم مصرف‌كنندگان برق مشتمل بر: چیلر- كولر- فریزر- یخچال- جاروبرقی- لباس‌شویی و انواع دیگر لوازم خانگی موتوردار و تجهیزات ذوب فلزات و لوازم موتوری در واحدهای صنعتی، ...، ... مصرف و نیاز به قدرت راكتیو توسط مشتركین را به صورت معضلی بزرگ برای شركتهای برق منطقه‌ای، خصوصا نیروگاه‌ها مطرح كرده و در این رابطه ضمن نصب كنتورهای راكتیو برای مشتركین و نیز بكارگیری از انواع خازنها و حتی S.V.C در شبكه‌های برق‌رسانی با این حال همچنان مصرف قدرت راكتیو توسط مشتركین به صورت مشكلی اساسی در صنعت برق كشور قابل طرح است.
در حال حاضر با ورود انواع وسایل الكترونیكی در جمع لوازم مصرفی مشتركین و توسعه روزافزون عناصر نیمه‌هادی و كاربرد آن در تجهیزات الكترونیكی، به صورتی كه استفاده از انواع تلویزیون – كامپیوتر، ... ، .... در كلیه منازل مسكونی و حتی در واحدهای تجاری و اداری قابل رویت بوده از طرفی تجهیزات حفاظتی شبكه‌ها شامل رله‌ها تماما از حالت مكانیكی به الكترونیكی تبدیل شده‌اند و در آینده نه چندان دور استفاده از لوازم الكترونیكی رشد بیشتری خواهد یافت.

این متن فقط قسمتی از بررسی اثر هارمونیک ها و پدیده تشدید (رزونانس) می باشد

جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 4,500 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی اثر هارمونیک ها و پدیده تشدید (رزونانس) , اثر هارمونیک ها و پدیده تشدید , تحقیق , اثر هارمونیک , پدیده تشدید , رزونانس

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر