امروز: چهارشنبه 12 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پروژه کارآفرینی تولید ادوات کشاورزی(به ظرفیت 75 تن در سال )

پروژه کارآفرینی تولید ادوات کشاورزی(به ظرفیت 75 تن در سال )دسته: کارآفرینی
بازدید: 35 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 715 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 40

پروژه کارآفرینی تولید ادوات کشاورزی(به ظرفیت 75 تن در سال )در 40 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

پروژه کارآفرینی تولید ادوات کشاورزی(به ظرفیت 75 تن در سال )در 40 صفحه ورد قابل ویرایش



1- 1 مقدمه :

ادوات کشاورزی در کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرند. این ادوات پس از ساختن ماشین آلات مورد مصرف در بخش کشاورزی نظیر تراکتور – کمباین – دروگر و ... به عنوان بخش مکمل این ماشین آلات طراحی و ساخته شده و مورد مصرف قرار گرفته اند. با توجه به اینکه بخش عمده ای از فعالیت اشتغال و اقتصاد کشور به بخش کشاورزی اختصاص دارد، ساخت و توسعه و تولید ادوات کشاورزی می تواند کمک مؤثری به پیشرفت بخش اقتصادی و اشتغالزایی در کشور داشته باشد. مواد اولیه مورد مصرف برای تولید ادوات کشاورزی شامل مواد اولیه نیم ساخته و نیز اجزایی است که به صورت آماده به مصرف و در مرحله مونتاژ و تولید نهایی محصولات مورد مصرف قرار می گیرد.



فرایند تولید :







1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید ادوات تولیدی







محل اجرا :





1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام


نام خانوادگی


مدرک تحصیلی


تلفن














1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید ادوات تولیدی می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.







1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .



1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 12  نفر میباشد .



تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

کشاورزی به تولید مواد غذایی و کالا از راه زراعت و جنگل داری و دامداری است.کشاورزی همان چیزی است که به ظهور تمدن منجر شد. مطالعه کشاورزی به نام علم کشاورزی شناخته می شود.کشاورزی شامل طیف وسیعی از تخصص ها و فنون ، از جمله راه هایی برای گسترش زمین های مناسب برای زراعت گیاه ،حفر کانال ها و فرم های مختلف آبیاری می باشد. در دنیای امروز با نگرانی های موجود و کمبود منابع نیاز است تا کشاورزی را به سوی کشاورزی پایدار (مثلا کشاورزی ارگانیک) یا کشاورزی فشرده (مثلا صنعتی) پیش ببریم تا بتوانیم نیاز ها را در آینده برطرف نماییم.

زراعت مدرن ، اصلاح نباتات ، سموم ،دفع آفات و کود و پیشرفت های تکنولوژیک به شدت باعث افزایش بازده محصول می شوند ولی باید در نظر داشت که این محاسن در کنار عیوبی چون آسیب گسترده زیست محیطی و اثرات منفی سلامت انسان حاصل می شوند. شیوه های مدرن در دامپروی نیز به همین گونه است یعنی با افزایش تولید گوشت ما مشکلاتی چون ستم به حیوانات و طبعات بهداشتی ناشی از آنتی بیوتیک ها ، هورمون رشد ، و سایر مواد شیمیایی که معمولا در تولید گوشت های صنعتی استفاده می شود را داریم.

محصولات کشاورزی را می توان به صورت عمده به غذاها ، الیاف ، سوخت ، مواد اولیه ، دارو و زینت آلات تقسیم نمود. غذاهای عبارتند از غلات ، سبزیجات ، میوه ها ، و گوشت. الیاف عبارتند از پنبه ، پشم ، کنف ، ابریشم و کتان. مواد خام مانند چوب. مخدره عبارتند از تنباکو ، الکل ، تریاک ، کوکائین. از دیگر مواد مفید توسط گیاهان ، از رزبن می توان نام برد. سوخت های زیستی شامل متان از زیست توده ها ، اتانول و بیودیزل.



در سال ???? ، حدود یک سوم از کارگران جهان در بخش کشاورزی شاغل بودند. اگرچه در سال ???? تعداد کمتری در بخش کشاورزی مشغول بودند اما به دلیل آگاهی کشاورزی در سال ???? این آمار به سرعت افزایش یافته. همچنین در بخش های دیگر کشاورزی مانند اقتصاد کشاورزی هم تعداد قابل ملاحظه ای مشغول به کار اند.

با این که بیش از یک سوم جمعیت جهان در این بخش مشغول اند ولی این بخش تنها ?? از سود خالص جهانی را به خود اختصاص داده است.



تاریخچه

از آنجا که قدمت کشاورزی به ??،??? سال پیش باز می گردد دارای کستره وسیعی در سراسر جهان می باشد. روشهای مختلف در کشاورزی از قبیل آبیاری ،   ، کودها و سموم دفع آفات مدتها پیش توسعه داده شده بود ،اما گام های بزرگ در قرن گذشته برداشته شد.

در جوامع اولیه افرادی که تولید کشاورزی آنها بیش از نیاز خانواده شان بود قادر بودند تا افراد دیگر را به طرف خود جذب نمایند. برخی از تاریخ دانان بر این عقیده اند که توصعه کشاورزی باعث به وجود آمدن تمدنها گردید.

اهمیت کشاورزی مکانیزه

مكانیزاسیون كشاورزی مجموعه ای از علوم و فنون كاربردی است كه مطالعه، شناخت و به كارگیری انواع مختلف ماشین و ابزار نیروی محرك، در مراحل مختلف تولید و در فرآوری محصولات كشاورزی را شامل می شود.

به عبارت دیگر مكانیزاسیون، استفاده از وسایل و ادوات مكانیكی و به عبارت كلی تر استفاده از تكنولوژی روز در كشاورزی برای افزایش بهره وری با رعایت تمام جوانب می باشد.

مكانیزاسیون استفاده از تكنولوژی روز در كشاورزی برای رسیدن به توسعه پایدار است.

معنی خاص مكانیزاسیون شامل تكنولوژی ماشینی و مسائل مرتبط با آن در كشاورزی است، در حالی كه معنی عام آن تمام مسائل و تجزیه و تحلیل های كلی مرتبط با كشاورزی و مدیریت آنها را شامل می شود. مقاله حاضر، به بررسی مكانیزاسیون در بخش كشاورزی ایران و تحول و اهمیت آن می پردازد.

مقررات اختصاصی

ماده ??  استفاده از سپر اصلی و حفاظ مخصوص در بالای محور تواندهی تراكتور الزامیست. ماده ??  هنگام رانندگی تراكتور در جاده ها و معابر مجاز باید پدال های ترمز به یكدیگر قفل شوند. ماده ??  اتصال ادوات كششی به تراكتور صرفًا باید با استفاده از پی نهای برشی استاندارد صورت گیرد. ماده ??  هنگام كارخاك ورزهای دوار از قرارگرفتن در منطقه خطر و پشت آن باید خودداری شود. ماده ??  هنگام عملیات خاك ورزی توسط گاوآهنهای دوطرفه و در زمان تعویض خیشها قرارگرفتن در محدوده چرخش خیش ممنوع است. ماده ??  مادامی كه ماشین كاشت در حال كار است باید دهانه مخزن بسته بوده و بررسی میزان بذر از طریق دریچه های مخصوص انجام گیرد و استفاده از دست برای این كار ممنوع است.

ماده ??  تمیزكردن علوفه و ضایعات جمع شده در مقابل شانه برش ماشینهای دروگر شانه ای باید پس از توقف كامل دستگاه و خاموش نمودن آن انجام پذیرد. ماده ??  قرارگرفتن افراد در مقابل شانه برش ماشین دروگر تحت هر شرایطی، ممنوع می باشد. ماده ??  ایستادن و تردد افراد در محدوده حركت و فعالیت ماشین ها و ادوات كشاورزی در هنگام كار، ممنوع است. ماده ??  هنگام تنظیم تیغه های برشی ماشین های خردكن، باید با استفاده از وسیله مناسبی از چرخش ناخواسته تیغه ها جلوگیری شود. ماده ??  هنگام پربودن مخزن دانه كمباین بایستی با سرعت مطمئن و مطابق با دستورالعمل های شركت سازنده حركت نمود. ماده ??  هنگام برداشت محصول از تپه هایی با شیب تند بایستی از كمباین هایی مجهز به سیستم ترازكننده خودكار استفاده شود. ماده ??  قسمتهایی از ماشین كه در ارتفاع كار می كنند باید به هنگام خاموش نمودن دستگاه به روی زمین قرارگیرد. ماده ??  دهانه های ورودی و خروجی مواد اولیه یا محصول در ماشین ها و ادوات كشاورزی باید به نحوی باشد كه ورود و درگیری اعضای بدن به محدوده خطر امكان پذیر نباشد. ماده ??  كلیه قسمت هایی از ماشین و یا ادوات آن كه در اثر كاركردن احتمال داغ شدن آنها وجود دارد باید مرتبًا بازدید و سرویس گردد تا از بروز آتش سوزی احتمالی جلوگیری به عمل آید. ماده ??  بازوهای تاشو در ادوات كشاورزی باید به قفل كن مكانیكی تجهیز شوند تا از بازشدن آنها در زمان حمل ونقل جلوگیری نماید.



گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از  چند کارخانه تولید کننده ادوات تولیدی

بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید ادوات تولیدی به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در محل پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،



جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت  و توسعه قرار گیرد در بخش زراعت نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی و استفاده از شیوه های نوین تولیدی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه کارافرینی تولید ادوات کشاورزی(به ظرفیت 75 تن در سال ) , طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی(به ظرفیت 75 تن در سال ) , کارآفرینی تولید ادوات کشاورزی(به ظرفیت 75 تن در سال ) , دانلود پروژه تولید ادوات کشاورزی(به ظرفیت 75 تن در سال ) , دانلود کارآفرینی تولید ادوات کشاورزی(به ظرفیت 75 تن در سال ) , طرح توجیه فنی تولید ادوات کشاورزی(به ظرفیت 75 تن در سال )

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر