مقدمه دنیای کنونی دنیای پیشرفت و تغییرات است و هر روز شاهد ظهور و بروز فناوریهای جدید و نو می باشیم آموزش و پرورش به عنوان نهادی که افرادرا برای زندگی در جامعه و تعامل با نوآوریها آماده می کند همواره باید این تغییرات را بشناسد و از انها برای رسیدن به مقاصد خود استفاده کند و یکی از نکاتی کهدر طراحی منظم اموزشی باید مورد توجه قرار گیرد انتخاب
قیمت فایل فقط 2,900 تومان
بررسی و مقایسه امکانات رسانه ای در آموزش و تربیت آموزشی دانش آموزان دبیرستان های پسرانه و دخترانه (چاهورز)
مقدمه
دنیای کنونی دنیای پیشرفت و تغییرات است و هر روز شاهد ظهور و بروز فناوریهای جدید و نو می باشیم .
آموزش و پرورش به عنوان نهادی که افرادرا برای زندگی در جامعه و تعامل با نوآوریها آماده می کند همواره باید این تغییرات را بشناسد و از انها برای رسیدن به مقاصد خود استفاده کند و یکی از نکاتی کهدر طراحی منظم اموزشی باید مورد توجه قرار گیرد انتخاب رسانه است ، رسانه ها افراد ، ابزار، یا موقعیتهایی هستند که به وسیله آنها پیام ارائه می شود و به عبارت دیگر معلم و کتاب درسی ، اسلاید ناطق ، تخته سیاه ، فیلم ، کامپیوتر همه رسانه خوانده می شوند اگر این رسانه ها به درستی انتخاب و مورد استفاده قرار گیرند مسلماً در کار تدریس موثر خواهند بود و وسیله ای موثر برای ارائه تجربه های یادگیری به دانش آموز است .
بیان مسئله
مسئله این است که رسانه چیست ؟ تاثیر آن بر آموزش دانش آموزان به چه میزان است ؟ رسانه ها ، افراد ، ابزار، یا موقعیتهایی هستند که به وسیله آنها پیام ارائه می شود.
اولا لازم است خصوصیات و نیاز های یادگیرندگان مطالعه و مشخص نمودند ثانیا رسانه ها و منابع اموزشی به دقت مورد مطالعه قرار گیرند و نوع رسانه و نحوه استفاده از آن در هر مورد تعیین و در اختیار فراگیران گذاشته شود . در اغلب کشورها مراکزی به وجود آمده است که برای پشتیبانی آموزشهای انفرادی سخت افزارهاو نرم افزارهایی آموزشی متعدد را اعم از کتاب فیلم ، فیلم استریپ و وسایل چاپ و تکثیر جمع آوری و نگهداری می کنند که همه معلمان با توجه به نیازهای کودکان از بین آنها انتخاب و استفاده نمایند باید معلملن در کاربرد این رسانه ها به دامنه وسیع تفاوتهای فردی یادگیرندگان و اصل هماهنگی فعالیتهای آموزشی با ویژه گیهای فراگیران امتنا داشته باشند .
اهدف تحقیق
اهداف کلی :
1- بررسی و مقایسه امکانات رسانه ی در آموزش و تربیت آموزشی
2- استفاده از نتایج تحقیق جهت شناسایی و انتخاب رسانه مفید و موثر برآموزش یادگیری و توجه بیشتر به انتخاب رسانه
اهداف ویژه
1- بررسی امکانات رسانه ای در آموزش دانش آموزان پسر
2- بررسی امکانات رسانه ای در آموزش دانش آموزان دختر
3- مقایسه تاثیر امکانات رسانه ای بر آموزش دختران و پسران
اهمیت تحقیق
از آن جایی که مقصود از آموزش به وجود آمدن تغییرات مناسب در رفتار یادگیرندگان برابر هدفهای آموزشی می باشد این تغییرات معمولاً با برنامه ریزیهای منظم صورت میگیرد و تدریس دروس مختلف بادر نظر گرفتن ماهیت آنها نیاز به اتخاذ روشهای متفاوت و مناسب با فعالیتهای یادگیرندگان می باشد و در انتخاب رسانه لازم است قابلیتهای یادگیرندگان ،ماهیت مواد درسی ، توانایی های معلم در آموزش ، تنوع رسانه ها و تجارب معلمان در کاربرد رسانه ها مورد توجه قرار گیرد رسانه ها به طبقات مختلفی تقسیم می شوند که این طبقه بندی بیشتر به این دلیل انجام میگیرد که تصور می شود اگر رسانه ای ویژگی خاصی را دارا باشد این رسانه می تواند در خدمت هدفی قرار گیرد که مستلزم همان ویژگی است .
دسته بندی رسانه ها به طریق زیر که به وسیله اندرسن(1976) صورت گرفته است :
1- مواد دیداری غیر شفاف این مواد عبارتند از انواع تصاویر کتابها (خود آموزها و غیره) مجله ها ، راهنمای مطالعه ، چارت ها ، نمودارها، نقشه ها ، پوسترها ، کاریکاتورها .
2- مواد شنیداری (فقط صدا): که عبارتند از نوار شنیداری (حلقه ، کاست ، کارتریج) ، صفحه ، رادیو ، تلفن ، کارت شنیداری .
3- مواد شنیداری – دیداری غیر شفاف (ترکیبی از 1و2) : کتاب همراه با نوار یا صفحه و سایر مواد چاپی همراه با مواد شنیداری .
4- مواد دیداری شفاف: عبارتند از اسلاید ، فیلم ، استریپها و طلقهای شفاف.
5- مواد شنیداری – دیداری شفاف (ثابت) : که عبارتند از فیلم استریپ ناطق و اسلاید ناطق.
6- مواد دیداری متحرک : عبار تند از فیلم متحرک صامت (همراه با زیرنویش و نوشته).
7- مواد شنیداری – دیداری متحرک : عبارتند از فیلم متحرک ناطق و فیلم ویدئو
8- سه بعدی ها که عبارتند از اشیاء واقعی ، ماکتها ، مدلها و برشها
9- منابع انسانی و موقعیتها :که عبارتند از دعوت از افراد ، گردش علمی ، نقش آفرینی و غیره
10- کامپیوترها
(خدیجه علی آبادی ،مقدمات تکنولوژی آموزشی)
فنون آموزشی نیز گاهی انتخاب رسانه ها را محدود می کند و هر کدام از فنون آموزشی رسانه خاص خود را می طلبد .
یکی از شرایطی که در انتخاب رسانه ها تاثیر میگذارد عبارت است از هزینه تولید ، نگهداری و به کاراندازی . گاهی در شرایط عملی بالا بودن هزینه یک رسانه سبب عدم انتخاب آن رسانه می شود .
جهت دریافت فایل بررسی و مقایسه امکانات رسانه ای در آموزش و تربیت آموزشی دانش آموزان دبیرستان های پسرانه و دخترانه (چاهورز) لطفا آن را خریداری نمایید
قیمت فایل فقط 2,900 تومان
برچسب ها : بررسی و مقایسه امکانات رسانه ای در آموزش و تربیت آموزشی دانش آموزان دبیرستان های پسرانه و دخترانه (چاهورز) , دانلود بررسی و مقایسه امکانات رسانه ای در آموزش و تربیت آموزشی دانش آموزان دبیرستان های پسرانه و دخترانه (چاهورز) , تربیت آموزشی , امکانات رسانه ای , آموزش , امکانات رسانه ای در آموزش , دانش آموزان , دبیرستان های پسرانه و دخترانه , دبیرستان , علوم ا