امروز: جمعه 7 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پروژه کارآفرینی شركت كامپیوتری برنامه نویسی

پروژه کارآفرینی شركت كامپیوتری برنامه نویسیدسته: کارآفرینی
بازدید: 65 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 14 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 22

پروژه کارآفرینی شركت كامپیوتری برنامه نویسی در 22 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

پروژه کارآفرینی شركت كامپیوتری برنامه نویسی در 22 صفحه ورد قابل ویرایش


مقدمه :

دوران تكوینی تمدن انسان از نظر مورخین به مراحل گوناگون تقسیم شده است كه از میان انها چهار عنصر غارنشینی ، كشاورزی ، صنعت و الكترونیك و ارتباطات نقاط عطفی در تاریخ تمدن بشر بوجود آورده اند .

عصرغارنشینی ، تحولات تاریخی انسان را از ابتدای خلقت تا حدود هشت هزار سال قبل از میلاد رادر بر می گرد . در ایندوران تحول چشمگیری در تاریخ بشری رخ نداده وبشر غالباً افراد مصرف كننده ای در جامعه
بوده اند تا اینكه در نقطه ای از تاریخ حدود هشت هزار سال قبل از میلاد انقلاب كشاورزی آغاز شد و جای خود را در كره زمین با گسترش روستاها ، ایجاد زمین های زراعتی و شیوه جدید زندگی باز كرد . از سال 1750 میلادی به عبد این موج نیروی متحرك خود را از دست دادو انقلاب صنعتی عنان اختیار رال در دست گرفت و تمدن صنعتی بر برصه گیتی مسلط شد تا اینكه آن نیز به اوج خود رسید ودر دهه قبل از 1955 نقطه عطفی در تاریخ تمدن بشر بوجود آمد . دهه ای كه در آن ، كامپیوتر و بسیاری از اختراعات دیگر بوجود آمده و گسترش یافتند و بشریت یا جهش كوانتمی و یا عمیق ترین خیزش اجتماعی و خلاقانه ترین نوسازی كه جامعه به خود دیده است مواجه شد .

تاریخچه :

توسعه كامپیوتر برای شمارش و محاسبات ریاضی به هزاران سال قبل بر می گردد . به زمانی در حدود 600 سال قبل از میلاد مسیح ، به زمانی كه چینی ها موفق به ساخت دستگاهی به تام چرتكه شدند . دستگاهی كه بقدری از عصر خود فراتر بود كه امروزه هم كاربردهایی دارد .

در سال 1642 بلیز پاسكال اولین ماشین حساب مكانیكی خود را اختراع نمود بعضی از اصول اساسی و مكانیزم ماشین او هنوز هم مورد استفاده قرار می گیرد . در سال 1953 شركت آی بی ام اولین كامپیوتر خود را با حافظه الكترومغناطیسی ساخت وشركت های سازنده دیگر از قبیل CDC ، NCR ، SRC مشغول ساخت كامپیوتر های بزرگ شدند . و چیزی نگذشت كه رقابت در ساخت كامپیوترهای الكترونیكی باعث پیشرفت های عظیمی در این تكنولوژی شد . در سال 1955 با اختراع ترانزسیتور كه به انقلاب صنعتی الكترونیك معروف است سرعت عملیات به دهها برابر ماشین های غیر ترانیزستوری می رسید .  در سال 1962 ترانزیستورهای كوچك را كوچكتر كردند و با استفاده از مدارهای یكپارچه و عناصر مغناطیسی كامپیوترهائی به بازار عرضه شد كه سرعت محاسباتی را چند صد برابر كردند .



تولیدات و مصارف صنعتی :

به طور عمده تولیدات در زمینه علمن كامپیوتر به دو قسمت سخت افزار و نرم افزار تقسیم بندی شده است . در قسمت نرم افزار هم می توان به عناصر برنامه نویس و كاربرها اشاره كرد . در زمینه تولیدات نرم افزار شركت های معتبری در دنیا مشغول هستند از آن جمله شركت مایكروسافت . بورند ، آلوب و شركت هایی در كشور عزیزمان مانند : مینا ، نوین گستر . در قسمت سخت افزار هم شركت هایی مانند : Philips , TVM , ACER , LG , IBM و ... مشغول به كار هستند .

امروزه در هر مكانی برای انجام سریع و ذخیه سازی اطلاعات و كنترل دقیق از كامپیوتر استفاده می شود . مانند : كنترل كارخانه های ماشین سازی توسط كامپیوترهای بزرگ ، محاسبات ریاضی مربوط به علوم هوا و فضا ، طراحی و ... .



فرصت های شغلی :

در زمینه فرصت های شغلی می توان چند مثال را یادآور شد : تقریباً در 6 ماه قبل سران كشور ایتالیا بابوجود آوردن یك شبكه بزرگ در سطح این كشور موفق شدند نزدیك به دو میلیون فرصت شغلی را فراهم‌ آورند كه این یكموفقیت بزرگ محسوب می شود .

در اوسط دهه 80 شركت IBM  باركودی مواجه شد كه تصمیم به اخراج نزدیك به 30 هزار نفر از كاركنان خود آن هم نه در كشور آمریكا بلكه از خاور دور گرفت . «نشان از كاركنان زیاد این شركت » .

پس با بوجود آوردن موسسات كامپیوتری و شبكه ها و شركت های برنامه نویسی می توان فرصت های شغلی بسیاری بوجود آورد .



چگونگی پیشرفت :

كامپیوتر تنها از 3 جزء تشكیل شده است و ما تنها 2 قسمت آن را در اختیار داریمن : 1)نفت        2)شن (سیلیكون)    3)تكنولوژی ساخت

ما قسمت اول و دوم را در اختیار داریم و از قسمت مهمتر آن
بی اطلاعیم . حالا می توان تا حدودی مسیر پیشرفت را نشانداد . كسب هر گونه اطلاعات یعنی رسیدن به بالاترین درجه تكنولوژی چیزی كه در شرق و غرب به صورت گنجی نگهداری می شود و 2 جزء دیگر آن را از كشورهایی همچون ایران  با قیمت هایی ارزان می خرند و نوع دیگر آن را قیمت های سرسام آور به ما می فروشند .

شاید تفاوت شركت برنامه نویسی با دیگر شركت ها این باشد كه با گرفتن تجهیزات سخت افزاری بیشتر می توان مراحل توسعه را انجام داد . یك شركت برنامه نویسی مهمتر از هر چیز احتیاج به برنامه نویسان و بازاریان نرم افزار مجرب و حرغه ای دارد .

یك بازاریاب خوب كه در زمینه نرم افزار مشغول بازاریابی است .
می تواند بهترین برنامه كاربرپسند را كه مورد احتیاج كاربران می باشد را برای نوشتن تحویل شركت دهد .

یك برنامه نویس حرفه ای هم ، چنان برنامه را می نویسد كه زودترین زمان ممكن و بیشترین قابلیت رادارا باشد .

با یك نگاه سطحی به مجموعه نرم افزارها در بازار و فروشگاههای نرم افزار می توان فهمید كه كشور ما در حاضر حرفی برای زدن در میان این صاحبان نرم افزار ندارد . اما مهمترین عامل این عقب ماندگی چیست ؟ بدون شك مهمترین عامل این عقب ماندگی نداشتن مغز متفكر می باشد . به سادگی می توان گفت كه شركت ها دارای مغز متفكر در زمینه تجارب نرم افزار
می باشند .

زمانی كه شركت مایكروسافت از وجود مدیرعامل 19 ساله خود و جوان متفكری سود می برد ، شركت اپل مكینتاش از جوان 22 ساله و متفكری به نام استیو جایز و ... به طور خلاصه تمام شركت های موفق دارای یك راهنمای متفكر كه نقش هسته اصلی شركت را بازی می كند سود می برد . اما فاقد این افراد می باشیم و یا بهتر بگوییم فاقد مقطع آموزشی كه پرورش استعدادهای این چنین را بر عهده بگیرند مبارزه و رقابت در سطح بین المللی همانند بازی شطرنج می مانند البته به غیر از عناوین نام برده نداشتن مرجع های مناسب در زمینه علم نرم افزار هم تا حدودی آزار دهنده می باشد .

به طور یقین اینده تجارت نرم افزار در دست شركت هایی است كه صاحب مغزهای متفكر و برنامه نویسان حرفه ای باشد . یكی دیگر از این عوامل سرنوشت ساز حمایت قوانین یك كشور از نرم افزار و مقابله با ربایندگان نرم افزار ، ویروس نویس ها و قفل شكنان نرم افزار می باشد . چیزی كه در كشور ما جای خالی آن بوضوح احساس می شود و این در حالی است كه در كشورهایی مانند انگلیس و كانادا ما شاهد وجود دادگاههایی مخصوص در این زمینه و حتی پلیس عای مخصوص می باشیم .





رهبر گروه

عمل رهبران گروه می تواند در موفقیت یاعدم موفقیت پروژه نرم افزار موثر باشد . یك فرد تكنیكی و با لیاقت می تواند این نقش را بازی كند . رهبر گروه مسئول برنامه ریزی پروژه ، اجرای دقیق كار و حصول اطمینان از اجرای استانداردهای مورد نیاز . خاتمه نرم افزار در زمان معین با سرمایه گذاری تعیین شده می باشد . مدیریت حزب می تواند موفقیت پروژه را تضمین كند ، مدیریت بد یا پشتیبانی ناقص مدیریت احتمالاً منجر به تاخیر در تحویل نرم افزار شده . هزینه آن از مقدار تخمین زده شده بیشتر می شود و پروژه با شكست مواجه می شود .

برای مثال خرابی بسیاری از پروژه های نرم افزار در دهه 1960 و اوایل 1970 مشكلات مدیریت نرم افزار را روشن ساخت .

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه کارافرینی شركت كامپیوتری برنامه نویسی , طرح توجیهی شركت كامپیوتری برنامه نویسی , کارآفرینی شركت كامپیوتری برنامه نویسی , دانلود پروژه شركت كامپیوتری برنامه نویسی , دانلود کارآفرینی شركت كامپیوتری برنامه نویسی , طرح توجیه فنی شركت كامپیوتری برنامه نویسی , توجیه اقتصادی شركت كامپیوتری برنامه نویسی , شركت كامپیوتری برنامه نویسی , شركت , كامپیوتر , برنا

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر