امروز: شنبه 8 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

گزارش کاراموزی كارخانه ایمن خودرو شرق

گزارش کاراموزی كارخانه ایمن خودرو شرقدسته: فنی و مهندسی
بازدید: 52 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 227 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 36

گزارش کاراموزی كارخانه ایمن خودرو شرق در 36 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

گزارش کاراموزی كارخانه ایمن خودرو شرق در 36 صفحه ورد قابل ویرایش


دینامها

به منظور تأمین انرژی مورد نیاز موتور استارتر جهت سیستم‌های جرقه و سوخت رسانی انژكتوری و همچنین به واحد كنترل الكترونیكی (ECU) جهت كنترل تجهیزات الكترونیكی، سیستم روشنایی و نیز سیستم‌های ایمنی و رفاهی خودرو، خودروهای موتوری نیازمند دینامی جهت تأمین مناسب منبع انرژی می‌باشند. این انرژی بایستی در تمامی زمان‌ها در دسترس بوده و قابلیت استفاده و دسترسی در شب و روز را داشته باشد.

اصول طراحی دینام

اولویت‌های زیر در رابطه با طراحی دینام از اهمیت خاصی برخوردار است:

    نوع خودرو و شرایط عملكردی مربوطه
    محدوده سرعت موتوری كه دینام باید با آن مورد بهره‌برداری قرار گیرد
    ولتاژ باتری سیستم الكتریكی خودرو
    الزامات بارهایی كه متصل خواهد شد (از نظر قدرت)
    بارهای محیطی وارده به دینام (گرما، آلودگی، رطوبت)
    عمر مفید استاندارد
    ابعاد و فضای نصب

الزاماتی كه بایستی در دینام رعایت گردد با توجه به كاربرد و معیارهای ذكر شده فوق بسیار متغیر است. از لحاظ بازده اقتصادی نیز معیار با توجه به زمینه كاربرد تغییر می‌یابد. به همین علت طراحی دینامی كه تمامی الزامات را رعایت نماید بسیار نامحتمل می‌باشد. زمینه‌های مختلف كاربرد و محدوده قدرتی اتومبیل‌ها و موتورهای آنها باعث توسعه مدل‌های پایه‌ای شده است.



اصول كار دینام

تئوری القاء الكترومغناطیس

می‌دانید كه هرگاه یك سیم هادی را در میدان مغناطیسی به‌گونه‌ای حركت دهیم كه خطوط قوای مغناطیسی را قطع نماید، نیروی محركه‌ای در آن القا می‌شود كه می‌توان آن را توسط یك میلی‌آمپر مشاهده نمود. در صورتی‌كه جهت حركت هادی عوض شود، جهت جریان نیز عوض می‌شود كه در این صورت انحراف عقربه نیز عوض می‌شود.

نكته 1: اگر سیم هادی به موازات خط قوا حركت كند، هیچ‌گونه نیروی محركه‌ای در آن ایجاد نمی‌شود كه در این صورت عقربه آمپرمتر نیز هیچ حركتی نخواهد كرد. به عبارتی می‌توان گفت كه نیروی محركه القایی تولید شده با تعداد خطوط قوایی كه توسط هادی قطع می‌شود، متناسب است.

نكته 2: هرگاه یك الكترون از یك سیم هادی در مسیر عمود بر جهت میدان مغناطیسی حركت نماید، نیرویی بر آن وارد می‌شود كه امتداد این نیرو به جهت حركت هادی و نیز جهت میدان بستگی دارد.

نكته 3: جهت نیروی ایجاد شده طبق قانون دست چپ مشخص می‌شود به طوریكه هرگاه سه انگشت شست، سبابه و وسطی دست چپ را همانند سه محور عمود بر هم طوری بگیریم كه شست در جهت حركت و انگشت وسطی جهت میدان و انگشت سبابه، جهت نیروی محركه القایی و جریان حاصل از آن را نشان می‌دهد.


















اطلاعات الكتریكی و ابعاد

اندازه و ابعاد خودرو برای تعیین میزان بازده خروجی مورد نیاز دینام اهمیتی ندارد. مشخصات خروجی دینام مورد نظر تابعی است از تجهیزات الكتریكی نصب شده بر روی خودرو.

انتخاب دینام با توجه به شرایط زیر صورت می‌پذیرد:

    ولتاژ دینام (v 28/v 14)
    خروجی قدرت به عنوان تابعی از ولتاژ جریان در محدوده سرعت دوران موتور
    حداكثر جریان
    سرعتی كه پس از آغاز به كار موتور و افزایش دور آن، دینام برای مرتبه اول شروع به تولید و تحویل جریان می‌كند.

با توجه به اطلاعات الكتریكی و ساختار الكتریكی، ابعاد دینام مشخص شده و اندازه، ابعاد مختلف دینام با حروف و افزایش ترتیب آن مشخص می‌گردد. یكی دیگر از مشخصات مهم و كاربردی سیستم مورد استفاده دینام یا روتور می‌باشد (همانند دینام‌های نوع Claw – pole) كه بعنوان یك دینام كم حجم با دیود كم حجم و روتوری كه دارای قطب برآمده‌ای می‌باشد و یا بدون سیم‌پیچ می‌باشد. این مشخصات توسط اعداد یا حروف شناسایی می‌گردد. علاوه بر این انواع دینام با یك كد مشخص می‌شوند. سایر تغییرات نیز با توجه به نوع و نحوه نصب، شكل و ساختار پولی و اتصالات الكتریكی امكان‌پذیر خواهد بود.

انواع دینام

    دینام‌های نوع Claw – pole با رینگ‌های كلكتور
    دینام‌های یكپارچه دیودی LIT
    دینام‌های یكپارچه استاندارد G1، K1 و N1
    دینام‌های یكپارچه دیودی نوع T1
    دینام‌های یكپارچه دیودی نوع DT1
    دینام‌های یكپارچه نوع LIC
    دینام‌های یكپارچه نوع B (LIC-B)
    دینام‌های یكپارچه نوع E و P (LI-P و LI-E)
    دینام‌های یكپارچه نوع X (LI-X)
    دینام‌های دارای روتور بدون سیم‌پیچ و حلقه‌های كلكتور
    دینام‌های یكپارچه دیودی نوع N3
    دینام‌های یكپارچه خنك‌شونده توسط سیال و بدون سیم‌پیچ روتور (LIF)
    دینام‌های حلقه كلكتوری قطب برجسته نوع U2

لیست قطعات بكار رفته شده (Part List)

1.  بدنه

2.  شافت

3.  آرمیچر

4.  بالشتك

5.  كاسه‌نمد

6.  قاب

7.  بوش

8.  پولی

9.  قرقر

    واشر
    مهره



اصول اقتصادی حركت در عملیات خط فرضی مونتاژ دینام

    استفاده از حركت متقارن دست ها
    ایجاد فضای مناسب جهت نشستن كارگران روی میز و رعایت اصول آنتروپومتری
    رعایت اصول ارگونومیكی در محیط كار و میزكاری
    ایجاد محل ثابت برای كلیه ابزار و ایستگاه های كاری و در نظر گرفتن ترتیب و تقدم و تاخر در خط مونتاژ
    قرار گرفتن قطعات پیش مونتاژ در ناحیه نرمال دست ها
    استفاده از جیگ و فیكسچر در میز كاری
    رنگ كردن محیط كار و ایجاد شادابی و روحیه بیشتر در كاركنان

طراحی میز كاری

میز كاری را می‌توان به‌گونه‌ای طراحی كرد كه در سمت چپ اپراتور نقاله قرار گیرد به‌طوری‌كه اپراتور بدون نیاز به خم شدن بتواند با دو دست دو بدنه اصلی دینام را از روی نقاله بردارد و روی دو فیكسچر كه بر روی میز كار قرار گرفته است جای دهد. در بالای این میز كاری طبقه‌ای قرار گرفته  به‌طوری‌كه این طبقه در ناحیه نرمال دست‌ها می‌باشد و دو جعبه از شافت‌ها روی آن قرار می‌دهیم. كه اپراتور هنگام كار زمانی كه بدنه اصلی را روی فیكسچر قرار داد بتواند با دو دست، دو شافت را بردارد و روی بدنه اصلی می‌گذارد.











گزارش 3

مقدمه

در راستای عملیاتی كردن آموخته‌های درس ارزیابی كار و زمان، ما سه نفر پس از تكمیل یك گروه تحقیقاتی كار خود را بر روی پروژه‌ای در رابطه با كمربند ایمنی خودرو آغاز نمودیم. كارخانه مد نظر ما، كارخانه ایمن‌ خودرو شرق بود. مراحل تكمیل این پروژه طی 5 جلسه بازدید انجام گردید كه دو جلسه ابتدایی آن مربوط به نمودارهای OPC، مونتاژ و تقدم و تأخر بود و سه جلسه دیگر مربوط به زمان‌سنجی خط مونتاژ. شایان به ذكر است كه وجود واحد صنایع مستقل در این كارخانه مسیری هموارتر را برای ما فراهم نمود. پس از پایان یافتن مراحل بازدید و تكمیل اطلاعات مورد نیاز طی 6 جلسه درون‌گروهی اطلاعات بدست آمده سازماندهی و در قالب جداول و نمودارهای مورد نیاز فراهم آمده است كه نتیجه حاصل در قالب این پروژه خدمت جنابعالی ارائه شده است. با امید به آنكه خواسته‌های مد نظر شما فراهم آمده باشد.

معرفی شركت و تاریخچه آن

این شركت تحت پوشش شركت قطعات اتومبیل ایران با هدف تولید كمربند ایمنی به عنوان یكی از شركت‌های تولید كننده قطعات خودرو در اردیبهشت ماه سال 1376 تحت شماره 11875 به ثبت رسیده است و در كیلومتر 12 بزرگراه آسیایی مشهد واقع گردیده و دارای زمینی به وسعت بیش از 7000 متر مربع و حدود 2800 متر مربع زیربنا شامل قسمت‌های سالن مونتاژ، قطعه‌سازی، قالب‌سازی، آزمایشگاه، انبار و واحدهای اداری، تولید، تضمین كیفیت، صنایع و بهره‌وری، مهندسی، بازرگانی و مالی می‌باشد. این شركت هم‌اكنون بالغ بر 250 نفر پرسنل دارد.

شركت ایمن خودرو با توجه به اهداف تعیین شده توسط هیئت مدیره ابتدا مونتاژ كمربند ایمنی پژو 405 را آغاز كرد و به تبع آن موفق به اخذ پروانه بهره‌برداری به شماره 35018 در مورخه 9/8/1377 گردید. پس از مطالعات انجام شده در این راستا، خط مونتاژ شركت اتولیو فرانسه از كشور اسلوانی خریداری و ابتدا 18000 عدد كمربند پژو 405 به صورت CBU را از كشور تایوان وارد و پس از بسته‌بندی به سابكو ارسال نمود. سپس این روند را با ورود قطعات CKD كمربند پژو به میزان 30000 عدد از كشور تایوان و مونتاژ آن در سال‌های 77- 76 ادامه داد. در آغاز سال 78 پروژه داخلی شدن قطعات شروع گردید و به روش مهندسی معكوس كلیه قطعات كمربند ایمنی با طراحی و ساخت ابزارهای مورد نظر به تولید داخل رسید. این شركت در راستای سیستم‌ ارتقای كیفیت در سال 78 موفق به اخذ گواهینامه ISO9002 از مؤسسه RWTUV ایران گردید.

كه با اجرای این استاندارد بستر لازم جهت دریافت گواهینامه‌های كیفیتی برتر ایجاد و در سال 1380 موفق به دریافت گواهینامه تحقیق و توسعه (R&D) از وزارت صنایع و معادن گردید.

سایر دستاوردها:

ü دریافت گرید B از شركت سابكو در سال 1381 (شركت طراحی و مهندسی و تأمین قطعات خودرو)

ü  دریافت گرید B از شركت سازه گستر (تأمین كننده قطعات شركت سایپا)

ü  بهینه‌سازی آزمایشگاه شركت با پیاده‌سازی سیستم كیفیت ISO/IEC17025

ü  گواهینامه اكرودیته آزمایشگاه

واحد صنایع و برنامه‌ریزی

كارشناس مهندسی صنایع و بهره وری

k               حضور مرتب در محل كار و برنامه‌ریزی به منظور اجرای وظایف محموله

k      بررسی روشهای حمل‌ونقل جاری مواد و محصول، ابزار و وسایل كاری، ارائه پیشنهادات لازم به منظور بهبود بخشیدن به وضعیت و روشهای موجود و پیشگیری از حمل و نقل های اضافی

k               تعیین وتدوین جداول توانایی عملی ، كار دستگاههـا وماشیـن آلات

k      تهیه وتنظیم آمار مربوط به كاركرد وتوقفات دستگاه‌ها و ماشین آلات،كاركرد پرسنل و تولید نفر ساعت، زمان لازم جهت تولید یك واحد محصول وضایعات محصول به منظور تشخیص وتعیین انحراف از برنامه پیش‌بینی شده واستـانـداردهـای تعیین شده و بررسی علل وجودی آنها

k      بررسی ظرفیت‌های تولیدی شركت و امكانات موجود شامل ماشین آلات، نیروی انسانی، فضاهای تولید و منابع مالی و تطابق آنهـا بـا نیاز شركت

k      انجام مطالعات كار وزمان سنجی، تجزیه و تحلیل و بهبود و به‌سازی سیستم‌هـا و روش‌هـا در قـالب طرح‌هـا و گزارشات توجیهی

k      انجام مطالعات مربوط به افزایش بهره‌وری و همكاری تهیه و تدوین روش‌های اجرایی آن در مواعد تعیین شده و تلاش جهت بهبود مستمر روش‌ها

k               انجام اقدامات لازم در جهت اجرای پروژه‌های توسعه شركت به منظور افزایش ظرفیت تولید شركت

k               همكاری و مشاركت در سازمان به منظور افزایش بهره‌وری با نظارت مدیر برنامه‌ریزی و صنایع

k      بررسی علل ناهماهنگی‌های موجود درخطوط تولید، شناسایی تنگناهای خطوط تولید، ارزیابی مواد لازم، پیگیری رفـع اشكالات از طریق برنامه‌ریزی اضطراری و ارائه طریق نسبت به رفع تنگناها و بالانس كردن خطوط تولیدی

k      مشاركت در تهیه و تدوین سیستم‌های تشویق و یا كاربردی براساس استانداردهای تولیدی تدوین شده

k      نظارت وهمكاری در تهیه وتنظیم پرونده و جمع‌آوری  و بروزسازی اطلاعات لازم درخصوص امور مربوط به پست سازمانی طبق دستورالعمل تعیین شده

k      همكاری در انجام برنامه‌ریزی سالانه و ماهانه تولید با توجه به ظرفیت‌های تولید و موجودی مواداولیه

k               همكاری در طراحی، استقرار و یا تجدید نظر در لی‌اوت شركت

k               كنترل منظم و تجدید نظر در استانداردهای خطوط و محصولات در صورت لزوم

k               همكاری در ارزیابی اقتصادی طرح‌ها

k      بررسی چگونگی استقرار كاركنان و ارائه پیشنهادات اصلاحی در جهت اصلاح مستمر آرگونومی، حـركـت‌سنجی و بهینـه‌سـازی روش‌های تولید وغیره

k      كنترل پروژه‌های تعریف شده در شركت و ارائه گزارش‌های لازم در این خصوص با نظارت مدیر برنامه‌ریزی و صنایع

k               تنظیم لیست مورد نیاز از پروژه‌های در جریان و كد‌بندی آنها به شیوه تعیین شده

k               استفاده از وسایل حفاظت فردی

k               رعایت مسائل بهداشت فردی و عمومی در محل كار

k               تفكیك انواع زباله‌ها و ریختن در محل‌های مشخص

k               همكاری لازم جهت انجام آزمایش‌های ادواری جهت پیشگیری و كنترل بیماری‌ها

k               رعایت اصول‌كاری و توجه به علائم هشداری مسائل ایمنی و بهداشت شغلی و زیست محیطی

k               رعایت 5S

k      همكاری و رعایت و اجرا كلیه روش‌ها و دستورالعمل‌های جاری و آیین‌نامه‌ها در سیستم مدیریت یكپارچه كیفیت و آزمایشگاه

k               صرفه‌جویی در مصرف آب، برق و كاغذ

k                شركت در برنامه‌های انجام معاینات دوره‌ای

k      اعلام نواقص و عوامل بالقوه آسیب‌رسان ایمنی و بهداشتی و زیست‌محیطی در موارد نشتی و سایر موارد

k               انجام سایر وظایف محوله مرتبط به پست سازمانی مورد تصدی 

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی كارخانه ایمن خودرو شرق , کاراموزی كارخانه ایمن خودرو شرق , کارورزی كارخانه ایمن خودرو شرق , دانلود گزارش کارآموزی كارخانه ایمن خودرو شرق , كارخانه ایمن خودرو شرق , كارخانه , ایمن خودرو شرق

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر