امروز: سه شنبه 15 آبان 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

گزارش کارآموزی چمن و چمن کاری در شهرداری منطقه 19 تهران

گزارش کارآموزی چمن و چمن کاری در شهرداری منطقه 19 تهراندسته: گزارش کارآموزی
بازدید: 63 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 1369 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 22

گزارش کارآموزی چمن و چمن کاری در شهرداری منطقه 19 تهران در 22 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

گزارش کارآموزی چمن و چمن کاری در شهرداری منطقه 19 تهران در 22 صفحه ورد قابل ویرایش


فهرست مطالب :



_ مقدمه ای از شهرداری منطقه 19 تهران



- تعریفی  از چمن و چمن کاری



-         خاکبرداری با بیل مکانیکی جهت خاکریزی زراعی برای کاشت چمن



-         خاکریزی



-         رگلاژ



-         تسطیح



-         علطک زنی



-         ماله کشی



-         بذرپاشی



-         کود پاشی



-         ابیاری روزمره



-         عكسهایی از چمن وچمن كاری















مقدمه ای از شهرداری منطقه 19 تهران



منطقه 19 شهرداری تهران: در منتها الیه جنوبی شهر تهران واقع گردیده است و در جاورت ناطق 16،17،18،20می باشد. این منطقه از بافتی قدیمی برخوردار است و شامل محله های تعددی می باشد که مهمترین آنها عبارتند از: خانی آباد نو، شهرک شریعتی، عبدل آباد، نعمت آباد، صالح آباد لتخواه، شهرک احمدیه و شهرک بخارائی. از جمله اماکن شاخص منطقه نیز می توان به کوره های آجر پزی، میدان تره بار مرکزی شهر تهران و بهشت زهرا و مرقد مطهر امام راحل (ره) و مرکز خرید وفروش  همگانی خودرو اشاره نمود.

  تاریخچه مختصر منطقه:

بررسی فرآیند شكل گیری و رشد این منطقه گویای این موضوع است كه تا سال 1343 این منطقه محدوده ای روستایی بوده كه با شبكه ای از راه های روستایی منتهی به جاده ساوه و شهرری در بستری طبیعی و كشاورزی استقرار داشته است. در بین سال های 1343 تا 1358 به صورت توسعه كالبدی شهر تهران فرآیند پیوند و جذب این منطقه از طریق پادگان قلعه مرغی و كارگاه های صنعتیجوار، جاده ساوه و استقرار كوره های آجرپزی آغاز گشته و به تدریج به سایر نقاط آن گسترش می یابد

 این روند در سال های 1358 و 1366 از شدت بیشتری برخوردار گشته به نحوی كه این دوره زمانی را می توان به دوران تكمیل جذب در تهران و استحاله بافت های روستایی، توسعه شتابان جمعیت و رشد مراكز سكونتگاهی منطقه نام نهاد. از سال 1366 تا به امروز را نیز می توان به   



دوران ثبات قانونی، پیوستگی بافت های پراكنده، تامین كاربری خدمات شهری و احداث تجهیزات و تاسیسات شهری منطقه نامید.







مقدمه ای از چمن و چمن کاری

چمن بیشتر در طراحی پارکهای عمومی ، باغات گیاه شناسی ، استادیومهای ورزشی زمینهای بازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته چمن جهت پر نمودن جاهای خالی ، باغچه‌های بزرگ منازل هم در نظر گرفته می‌شود. چمن‌ها را به دو دسته چمنهای گرمسیری و سردسیری طبقه بندی می‌کنند چمنهای سرد سیری که به چمنهای فصل خنک هم مشهورند ویژه مناطق دسیری و یخبندان می‌باشد. چمنهایگرمسیری بهترین رشدو نمو خود را در هوای گرم بالای30درجه سانتیگراد) دارند.

چمنهای سردسیری در دو زمان کاشته می شوند یکی اوایل بهار و اوایل پائیز در مورد چمنهای گرمسیری به جزء زمانهای بسیار گرم یا بسیار سرد در هر موقعی از سال می‌توان اقدام به کشت نمود. چمن در طراحی و ایجاد  فضای سبز در هر پارک، نقش مهمی را ایفا می کند و همانند ایجاد زمینة مناسب در یک تابلوی نقاشی است که با انواع درختچه های زینتی یا حاشیه های گل به طور الوان خلق می شود. ولی خلق این زمینة سبز، خود مشکلات و مسائلی را به همراه دارد که رعایت و حراست رشد و نمو آن ضروری می باشد. زیبایی و لطافت هر پارک هنگامی کامل خواهد شد که سبزی مطبوع چمن زمینه اصلی آن باشد و شاید گیاه دیگری نتوان یافت که جایگزین آن گردد. در مورد نقش چمن و اثرات آن در محیط زیست، آب و هوای شهر و منطقه، همان بس که اجمالاً بگویم وجود گیاه چمن مانند تمامی گیاهان سبز در میزان اکسیژن محیط اطراف خود موثر بوده و نوعی تعادل را ایجاد می کند. ضمناً در تمیز شدن هوا و کاهش گرد و غبار محیط به نحو چشم گیری موثر می باشد و از تبخیر شدید آب در سطح زمین جلوگیری می نماید. در میادین و خیابان هائی که سطح چمن همراه با درختان پهن برگ و سوزنی برگ باشد، سیستم آبیاری چمن و تکرار دفعات آن تا حد زیادی نیاز آبی درختان را برآورده می کند.

از آن جایی که مسائل مربوط به چمن مثل چمن زنی، آبیاری و مبارزه با علف های سبز در پارک ها دارای اهمیت زیادی می باشند، در ادامه به توضیحاتی راجع به آن می پردازم. چمن را هم می توان از طریق کاشت بذر در محل مورد نظر، و هم از طریق جا به جا کردن  قطعات چمن کشت شده در محلی دیگر و یا خرید از مؤسساتی که به کشت و پرورش چمن به منظور فروش می پردازند و قطعات چمن را با ریشه و چند سانتی متر خاک یک جا از زمین بریده و در اختیار خریداران قرار می دهند













روز اول :                                                                  ( 29 / 4/)





 ( خاکبرداری با بیل مکانیکی جهت خاکریزی زراعی برای کاشت چمن وگونه های گیاهی)



در ساعت 8 صبح تعدادی از کاراموزان به همراه سرپرست کاراموزی به محلی که قرار بود در ان چمن کاری انجام شود واقع در پارک 22 بهمن در منطقه ی 19تهران رفتیم .در اوایل کار سرپرست در مورد خاک ورزی و هدف های اصلی تهیه ی بستر بذر صحبت نمودند.



تعریف خاک ورزی : مجموعه کارهاییی که شرایط خاک را به گونه ای تغییرمیدهد تا خاک برای رشد گیاه مناسب شود .

سپس در مورد هدفهای اصلی تهیه بستر بذر صحبت نمودند :

-         مناسب کردن ساختار خاک

-         کنترل رطوبت خاک

-         از بین بردن علفهای هرز

-         ریر خاک کردن بقایای گیاهی

و در مورد این صحبت شد که یکی از اساسی ترین مرحله ی تهیه بستر برای بذر  پاشی شخم زدن یا همان زیرو رو کردن خاک میباشد بطوری که لایه ی زیرین اکبه سطح امده و در برابر





عوامل تخریب قرار گیرد از طرف دیگر گیاهان ,کود و سایر موادی که در سطح خاک قرار دارند درون خاک که محیطی مساعد برای پوسیده شدنشان میباشد دفن گردند .

کارهایی که برای تهیه بستر بذر چمن باید انجام داد عبارتند از :



( زیرو رو کردن زمین _ نرم کردن خاک _ جمع اوری ریشه های علفهای هرز موجود در ان قطعه زمین _ امیختن کود با خاک برای پوشاندن بذر )

اگر زمین چمن پستی و بلندی داشته باشد احتیاج به تسطیح دارد. زیرا در صورت عدم تسطیح در قسمتهای گود آب جمع شده که موجب خفگی چمن می‌شود و در قسمتهای بلند تیز به علت نرسیدن آب ، چمن کاملاً خشک می‌شود. پس از تسطیح کودههای حیوانی اضافه می کنیم بسیار مناسب است

نکته : در مناطق سرد سیر در اواسط پائیز به زمین کود داده می‌شود و در مناطق گرمسیر در هر موقعی از سال به جز ماههای بسیار گرم سال می‌توان کود دهی کرد.

سپس با کمک کارگران شروع به انجام خاکبرداری با بیل مکانیکی نمودیم کار به اینصورت بود که با بیل مکانیکی شروع به زیرو رو کردن خاک کردیم و با زیرو رو کردن خاک علفهای هرز موجود در زیر خاک با ریشه ها وریزوم وغده های که در زیر خاک بودن به سطح خاک امده و جمع اوری شدن و کلوخه ها و سنگها نیر از سطح خاک پاکسازی شد  . (چمن را در خاکی نه چندان سنگین و نه خیلی سبک کشت می    کنند. یک خاک عمیق و حاصل خیز و عاری از بذر علف هرز برای چمن کاری مناسب است ) کلوخ ها را   خرد و سنگ ریزه ها و باقی مانده های گیاهی را از خاک خارج می کنیم تا سطح خاک کاملاً صاف شود

عمق عملیات خاکبرداری 80-70 سانتی متر بود و خاکبرداری بصورتی انجام شد که پس از ان زمین پستی و بلندی نداشت و مسطح و یکنواخت بود .ادامه ی عملیات کاشت چمن به فردا موکول گردید.

تسطیح یا ترازبندی : مشخص كردن پر ارتفاع ترین نقطه به سمت كم ارتفاع ترین نقطه در چمن  كاری كه باعث خاكریزی می شود را تسطیح یا تراز بندی گویند.



روز پنجم به بعد :                                                                ( 3 / 5 /)





در این روز سرپرست به ما توضیحاتی داد :



بحرانی ترین دوران چمن کاری بعد از کشت بذر و قبل از سبز شدن آن است. در این دوره باید چمن را هر روز آبیاری کنیم و در هنگام آبیاری مراقب باشیم تا خاک سفت نشود و بذر نیز شسته نشود. در مراحل بعدی نیز چون چمن به آبیاری منظم نیاز دارد آن را روزانه آبیاری می کنیم زیرا آبیاری روزانه چمن باعث می شود تا برگ ها طراوت بیشتری یابند.

میزان آب مورد نیاز چمن بستگی به عوامل متعددی از قبیل: نوع خاک، میزان رطوبت هوا، میزان بارندگی، حرارت محیط، نوع چمن و ... دارد.


معمولاً چمن ها را در هنگامی که از شدت گرمای روز کاسته می شد و یا اوائل صبح آبیاری



 می نماییم. پس از چند روز که چمن ها سبز شدند و ارتفاع آن ها به سه الی چهار سانتی متر



 رسید بار دیگر غلطک سبکی روی آن می زنیم تا ریشه گیاه جوان کاملاً با خاک تماس پیدا



 کرده و تولید ریشه های زیاد تری نماید



. پس از این که چمن تا اندازه ای رشد کرد و ارتفاع آن به 5 الی 6 سانتی متر رسید، چمن را



کوتاه می کنیم. چیدن چمن ها به منظور جلوگیری از به گل رفتن و یکنواخت و پر پشت شدن



آن ها صورت می گیرد. چمن ها را با قیچی یا ماشین چمن زنی به کرات کوتاه می نماییم.

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی چمن و چمن کاری در شهرداری منطقه 19 تهران , کاراموزی چمن و چمن کاری در شهرداری منطقه 19 تهران , کارورزی چمن و چمن کاری در شهرداری منطقه 19 تهران , دانلود گزارش کارآموزی چمن و چمن کاری در شهرداری منطقه 19 تهران , چمن و چمن کاری در شهرداری منطقه 19 تهران , چمن , شهرداری تهران

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر